daan moes vw up huiskes kokkeler HK autolease Daan Moester Eray van Klaveren

Partnership HK Autolease

Afgelopen week ben ik een partnership aangegaan met Huiskes Kokkeler / HK Autolease. Sinds mijn verhuizing naar Papendal merk ik dat een goede mobiliteit steeds belangrijker is.


Ik moet veel reizen met het openbaar vervoer, naar trainingen, studie en stage. Hier ging veel tijd en energie in zitten.  Daar heb ik nu een oplossing voor!


Ik ben dan ook enorm blij met de samenwerking die ik heb gevonden bij HK Autolease.  Bedankt Eray van Klaveren en Daan Moester voor de goede en snelle service.


Uiteraard hoop ik op veel veilige kilometers!

daan moes


Judotriathlon instromers papendal

Woensdag 26 augustus. Vandaag staat er voor alle instromers van het NTC programma op Papendal een uitdagende judotriathlon op het programma. Drie sportonderdelen, hardlopen, mountainbiken en judo. Een sportieve uitdaging maar de dag staat vooral in het teken van elkaar leren kennen en plezier hebben. 

daan moes papendal

doorstroom papendal

Eind deze maand begint een nieuwe lichting judoka’s op het nationaal trainingscentrum (NTC) op Papendal. 

Op  https://www.jbn.nl/nieuws/twaalf-judokas-stromen-door-naar-papendal kun je lezen dat vier dames en acht heren de overstap maken van een RTC naar het fulltime juniorenprogramma in het Olympisch sporthart van Nederland.

Ik behoor tot de 12 judoka's die doorstromen naar Papendal! Ik heb er zin in!


rijbewijs

Rijbewijs gehaald

Vrijdag 24 juli 2020 heb ik mijn rijbewijs via Leus Verkeersschool in 1 keer gehaald. Wat een geweldig gevoel!

tessa pot daan moes website lanceren

website gelanceerd

Om te laten zien aan jullie waar ik zoal mee bezig ben, heb ik samen met Tessa Pot besloten een website te maken. Tessa helpt mij bij het werven van sponsoren en heeft mijn website gemaakt. Ik ben heel blij met het resultaat.  Dit is de volgende stap in mijn professionele ontwikkeling.
Volg hier het laatste nieuws of promoot uw bedrijf door partner te worden!


Papendal

Van Judobond Nederland heb ik te horen gekregen dat ik ben geselecteerd  om in te stromen in het full-time programma op Papendal per 1 september 2020. Voor de toelating diende ik een extra check te ondergaan bij de sportarts en fysiotherapeut van Judo Bond Nederland. Dit i.v.m. een controle aangaande mijn herstel van de blessure aan mijn schouder. Ze waren beide zeer tevreden en gaven dus een positief advies voor mijn instroom naar Papendal. 


Volgende stap is nog een algehele medische keuring, die elke instromer moet ondergaan. Ik heb al een informatief gesprek gehad met Chiel Willems (hoofdcoach talentontwikkeling) en Pascal Bakker (coördinator topsport Judo Bond Nederland) betreft huisvesting, school, trainingsprogramma, wedstrijdprogramma, etc.

Ik kijk uit naar deze vervolgstap in mijn carrière!

staying fit


Nu de maatregelen iets versoepeld zijn, zijn er weer meer mogelijkheden om fit te blijven / fitter te worden. Vanuit het RTC in Heerenveen worden er nu via Zoom twee online judotrainingen gegeven van een uur. Eentje voor de staande vaardigheden (tachiwaza) en eentje voor de grondvaardigheden (newaza).

We beginnen de trainingen meestal met de speedladder, in het midden gedeelte doen we het judo technische gedeelte en aan het eind doen we gezamenlijk stretchen. De verwachting is dat we vanaf 1 juni ook weer krachttraining mogen doen in Thialf. Mijn oude judo vereniging Stichting Judosport Oost in Enschede organiseert sinds 1 mei 3x in de week loop-, kracht- en circuittrainingen.

Sinds 1 mei kan ik ook weer trainen bij fysiotherapie Pro-F onder begeleiding van Wouter of Marco. Hier kan ik een goede krachttraining uitvoeren dus daar ben ik erg blij mee. Ik probeer minimaal 1x in de week te trainen bij Pro-F. Verder doe ik nog thuis krachttraining via de app Bridge, waarin Wouter mijn trainingsschema inzet en de online judotraining van de judobondscoach van België. De European Cups zijn allemaal verplaatst naar later dit jaar. 

De eerstvolgende geplande European Cup is 12 september in Bosnië-Herzegovina. In oktober staan de volgende 4 European Cups gepland: 3 oktober in Portugal, 17 oktober in Litouwen, 24 oktober in Tsjechië en 31 oktober in Italië. Het Europese Kampioenschap staat gepland op 11 november in Kroatië. Maar of dit allemaal doorgaat en waar Nederland (mocht dit wel doorgaan) aan gaat deelnemen is nog afwachten. 

Ik zorg er in ieder geval voor dat ik zo fit mogelijk aan de start sta, mocht dit toernooi schema aangehouden worden. 

studie

Nu ik komend september naar Papendal verhuis om daar dus het fulltime programma te volgen, ga ik daar ook mijn studie doen. De studie HBO Sportkunde wordt op het terrein van Papendal gegeven in een speciale topsportklas. Dit is ideaal, nu kan ik sport en studie goed combineren en ben ik niet veel reistijd kwijt. Hiervoor ben ik bezig met de toelatingsopdracht die voor 12 juni moet worden ingeleverd.


Yvonne van gennip talentfonds

Ook dit jaar een ondersteuning ontvangen van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.  Bedankt voor jullie vertrouwen en steun!